Kom jij ons sterk groeiende bedrijf versterken?

EnergieMeetBedrijf2020 is een eigenwijze, onafhankelijke ‘scale-up’ en de andersdenker in de energiebranche. Een bedrijf met een missie en een heel duidelijke visie op energiebesparing en klantbeleving. Als erkend meetverantwoordelijk bedrijf, meten wij het energieverbruik voor klanten met een grootverbruik aansluiting. Naast het meten, valideren en distribueren van de meetdata, helpen wij onze klanten met het realiseren van significante besparingen. Door technologisch innovatieve oplossingen aan te bieden worden trends inzichtelijk gemaakt waardoor duidelijk wordt 'waar' onze klanten besparingen kunnen behalen. Onze dienstverlening gaat verder dan het traditionele meten alleen. En elke dag proberen we al die aspecten van onze dienstverlening te verbeteren. 

We groeien, en hard ook, en zoeken daarom versterking van ons team voor de volgende rollen:

Ervaren Planner Meetspecialisten Elektra e/o Gas

Je bent de collega die graag op onze rijdende trein springt en aanpakt waar dat nodig is. Iemand die toewerkt naar een SMART planningsysteem, die snapt dat tijd geld is en daarmee zich realiseert hoe belangrijk een optimale planning en de uitvoering daarvan is voor onze dienstverlening. Zodat we nog sterker staan opgesteld voor deze nieuwe fase.

Lees meer

Data Analist

Je ontfermt je over het vlak van berichtenverkeer richting de regionale netbeheerders en de analyse hiervan, zodat we nog sterker opgesteld staan voor deze nieuwe fase. En je snapt als geen ander wat de kracht van data is en verstaat de kunst om daar iets mee te doen. Geen corporate onzin, maar je bent iemand die nuttige inzichten brengt, die de “waarom, wat is er nodig en hoe dan” vragen stelt, die met oplossingen komt, die deze ook doorvoert en daarmee waarde toevoegt.

Lees meer