Vestia

Referentie:


Vestia

De vastgoedportefeuille van Vestia verbruikt flink energie. Met onze meetapparatuur geven wij inzicht in mogelijkheden tot besparing.

Vestia

Energiebesparing

Vestia is een grote organisatie met veel vastgoed. Ons energiemeetbedrijf heeft voor ruim 100 locaties van Vestia het energieverbruik inzichtelijk gemaakt. Dit geeft niet alleen realtime inzicht in het energieverbruik, maar ook allerlei mogelijkheden tot optimalisatie van de aansluitingen. Denk hierbij niet alleen aan fysieke aanpassingen, maar ook administratief kon de organisatie gestroomlijnd worden. Het mes sneed hierdoor aan 2 kanten. Meten geeft bewustwording.

Frigocare
Frigocare

Frigocare is gespecialiseerd in het koelen van levensmiddelen. Een energie intensieve activiteit. En daarom hebben zij innovatieve oplossingen om het energieverbruik te beperken.

Lees meer

Dudok
Dudok

Dudok is een horeca organisatie bestaande uit een groot aantal horecagelegenheden. EMB2020 realiseerde centrale monitoring voor alle vestigingen.

Lees meer

Zon XP
Zon XP

Zon XP is een organisatie die zonnepanelen farms exploiteert. Deze worden geplaatst op grote daken of weilanden. Met behulp van de meetapparatuur van EMB2020 krijgt Zon XP een feilloos inzicht in de opbrengsten ten opzicht van de zonuren.

Lees meer