Op 6 juli 2021 is EnergieMeetbedrijf2020 door Groendus overgenomen. Sindsdien vormt EMB2020 samen met Het Meetbedrijf de meet-divisie van Groendus. Meer over deze overname kun je teruglezen in dit persbericht.

Referenties

Wij kunnen wel zeggen dat we uitmuntende diensten verlenen. Maar liever horen we dat van onze klanten. Zo komt onder andere Damen Shipyards voorbij, die wij helpen hun energieverbruik te reduceren en Vestia die graag meer overzicht en inzicht wilde hebben over al hun aansluitingen. Naast de referenties die we hier nader presenteren werken we voor een veel bredere groep aan klanten. Denk hierbij bijv. aan eyecatchers zoals de Euromast en de Beekse Bergen. Maar ook veel agrariërs mogen we tot onze clientèle rekenen. EMB2020 heeft een zeer interessante businesscase voor een ieder die een meer dan gemiddeld energieverbruik heeft. Overigens ook voor ondergemiddeld en gemiddeld verbruik.

Frigocare
Frigocare

Frigocare is gespecialiseerd in het koelen van levensmiddelen. Een energie intensieve activiteit. En daarom hebben zij innovatieve oplossingen om het energieverbruik te beperken.

Lees meer

Dudok
Dudok

Dudok is een horeca organisatie bestaande uit een groot aantal horecagelegenheden. EMB2020 realiseerde centrale monitoring voor alle vestigingen.

Lees meer

Zon XP
Zon XP

Zon XP is een organisatie die zonnepanelen farms exploiteert. Deze worden geplaatst op grote daken of weilanden. Met behulp van de meetapparatuur van EMB2020 krijgt Zon XP een feilloos inzicht in de opbrengsten ten opzicht van de zonuren.

Lees meer

DAMEN Shipyards
DAMEN Shipyards

DAMEN Shipyards is een internationale scheepswerf met werven in zowel Nederland als andere delen van de wereld. EMB2020 realiseerde inzicht in de meetgegevens met diverse doelstellingen.

Lees meer

Vestia
Vestia

Lees meer