EnergieMeetBedrijf2020 | EMB2020

Op 6 juli 2021 is EnergieMeetbedrijf2020 door Groendus overgenomen. Sindsdien vormt EMB2020 samen met Het Meetbedrijf de meet-divisie van Groendus. Meer over deze overname kun je teruglezen in dit persbericht.

EnergieMeetBedrijf2020 | meten maakt bewust

EnergieMeetBedrijf2020 is een onafhankelijk, door Tennet erkend, energiemeetbedrijf. Wij meten het energieverbruik voor klanten met een grootverbruik aansluiting. Naast het meten, valideren en distribueren van de meetdata, helpen wij onze klanten met het realiseren van significante besparingen. Door technologisch innovatieve oplossingen aan te bieden worden trends inzichtelijk gemaakt waardoor duidelijk wordt 'waar' de besparingen behaald kunnen worden. Onze dienstverlening gaat verder dan het traditionele meten alleen.

Meten is het begin. En de bron van uw besparingen.

De voordelen van onze dienstverlening op een rijtje


   • Onafhankelijk van netbeheerder of leverancier
   • Maandelijks de laagste kosten voor uw meetdiensten
   • Flexibel en klantgericht: geen belmenu's en lange levertijden
   • Maandelijks rapportages over uw verbruik en/of opgewekt vermogen
   • Direct inzicht in actueel energieverbruik
   • Optimalisatie aansluiting
   • Innovatieve IT oplossingen die de 'energieverspilling' bloot legt
   • Sluit aan bij uw MVO beleid  

Meer weten? 

Overstappen naar EnergieMeetBedrijf2020?

Sinds de liberalisering van de energiemarkt in 2004 kan iedere grootverbruiker zelf bepalen met welk energiemeetbedrijf hij in zee gaat. De afgelopen jaren lag de focus vooral op de keuze van de leverancier, terwijl het meetbedrijf, bij gebrek aan keuze, bepaald werd door de netbeheerder.

Dat kan anders: EnergieMeetBedrijf2020 is een onafhankelijke partij, die geld voor u verdient. 

Wij zeggen uw huidige meetcontract op en respecteren de eventuele resterende looptijd zodat u nooit voor dubbele kosten komt te staan. Vervolgens plannen wij met u een afspraak om uw huidige meter te wisselen. Tijdens deze wissel blijft uw stroomvoorziening in tact: het licht blijft gewoon branden... De oude meter retourneren wij naar de eigenaar. 

Geen moeite dus. Vanzelfsprekend.

Storing?

Neem dan nu direct contact op met de storingsdienst via

010 529 8305

Veelgestelde vragen

Overstappen?

Wij verzorgen de overstap van het oude meetbedrijf naar EnergieMeetBedrijf2020. Uw stroomvoorziening wordt bij de overstap nooit onderbroken. Benieuwd naar de kosten? Vraag dan gemakkelijk online onze offerte aan.

Vraag een offerte aan

Wij meten o.a. voor

 

Damen Beekse Bergen Vestia Euromast