EnergieMeetbedrijf2020 wordt Het Meetbedrijf

Op 6 juli 2021 is EnergieMeetbedrijf2020 door ons, Groendus, overgenomen. Sindsdien vormt EMB2020 samen met Het Meetbedrijf de meet-divisie van Groendus. Meer over deze overname kun je teruglezen in dit persbericht.

Twee meetbedrijven worden één Een logische vervolgstap is het samenvoegen van de twee meetbedrijven van Groendus. Daarom komt een jaar later, op 1 juli 2022, de naam EnergieMeetbedrijf2022 te vervallen en zetten we al onze meetdiensten voort onder de naam Het Meetbedrijf. Vanuit dit merk biedt Groendus zakelijke energiemeters en -meetdiensten aan. Door de fusie blijven we hoge service en (data-)kwaliteit aanbieden tegen zeer scherpe tarieven.

Wat betekent de fusie voor onze samenwerking? Bij de fusie komt veel kijken. Gelukkig verandert er voor onze klanten niet veel. De meest zichtbare verandering is dat de huisstijl van het EnergieMeetbedrijf2020 overgaat naar de huisstijl van Het Meetbedrijf. Daarmee verandert de naam ook op facturen, bankafschriften, contracten, etc. De wettelijke meetdiensten die wij uitvoeren lopen onverminderd door.

Meer over Groendus De overname door Groendus biedt onze klanten veel voordelen. Groendus is een alles-in-één energiepartner en helpt al ruim 4.200 organisaties op weg naar 100% schone energie. Op de website van Groendus lees je hoe Groendus zijn klanten in de breedte faciliteert in hun verduurzamingsproces. Overweeg je om verduurzamingsstappen te zetten; bel gerust.

Heb je vragen? We hopen je met dit bericht voor nu voldoende te hebben geïnformeerd. Heb je vragen of wil je een toelichting? Neem dan gerust contact met ons op door te reageren op deze e-mail of door ons te bellen via: 085-4013470.

Hartelijke groet,

Joost Schalekamp
Directeur meet- en datadiensten Groendus

Marc van Putte
Commercieel Directeur Groendus