Energie meten is energie besparen 

Op 6 juli 2021 is EnergieMeetbedrijf2020 door Groendus overgenomen. Sindsdien vormt EMB2020 samen met Het Meetbedrijf de meet-divisie van Groendus. Meer over deze overname kun je teruglezen in dit persbericht.

Diensten | Energie besparen

De klanten van EMB2020 hebben vaak verschillende drijfveren om energie beter meetbaar te maken. Denk hierbij aan energie besparen door optimaliseren van het energieverbruik, intern doorbelasten van energiekosten, en/of duurzaam ondernemerschap. Voor al deze thema's hebben wij de oplossing.

Overstappen naar EMB2020 levert u geld op. Plus een adviseur die u bijstaat als het om energie gaat.

Van vierkante meter naar werkelijk verbruik

Bedrijfsverzamelgebouwen, kantoorpanden en particuliere netwerken (bijvoorbeeld in combinatie met een busbar systeem) in winkelcentra worden steeds vaker voorzien van submeters. EnergieMeetbedrijf2020 leest deze meters op afstand uit waardoor het individuele verbruik van de energiestromen inzichtelijk wordt. Vervolgens brengen wij de daadwerkelijke energiekosten in rekening bij de afnemer. En dat is wel zo correct. Als de energiekosten in rekening worden gebracht via de servicekosten dan is de kans groot dat men het aantal gehuurde vierkante meters als uitgangspunt neemt. Op deze wijze is er altijd wel een afnemer die te veel of te weinig betaalt. Een accountantskantoor verbruikt nu eenmaal minder energie dan een datacenter. Ze kunnen echter wel evenveel ruimte gebruiken in een kantoorpand!

Overstappen?

Wij verzorgen de overstap van het oude meetbedrijf naar EnergieMeetBedrijf2020.

Bel 010-529 83 05 - of mail ons!

Uw stroomvoorziening wordt bij de overstap nooit onderbroken.

Offerte aanvragen